joi , 1 octombrie 2020, 01:32
Home / Local / Actualitate / Vom avea Club Sportiv Municipal

Vom avea Club Sportiv Municipal

vasile-paval
Primarul Vasile Pavăl a anunţat, într-o conferinţă de presă, că la prima şedinţă de după constituirea Consiliului Local va pune în discuţie înfiinţarea unui Club Sportiv Municipal (CSM), care să aibă mai multe ramuri sportive.
“Ne dorim ca din august, cel târziu septembrie, să avem înfiinţat acest club, unde acţionar va fi Consiliul Local, unde să avem handbal, fotbal, atletism şi alte secţii de sport, astfel încât să cuprindem tot ce înseamnă sport de performanţă la nivel de oraş. Dorim ca acest club să fie funcţional de la 1 ianuarie 2017, iar până atunci să avem toată organigrama şi tot ceea ce este necesar”, a spus Vasile Pavăl.
Edilul a mai precizat că municipalitatea poate susţine în momentul de faţă o echipă de handbal în prima ligă şi una de fotbal, la nivelul ligii secunde: “După ce am readus handbalul în Liga Naţională, unde ne propunem obiective mult mai importante, vrem să dezvoltăm şi fotbalul. Obiectivul meu este ca până la încheierea acestui mandat să avem echipă de fotbal în liga a doua. Avem o bază sportivă modernă şi sunt convins că putem face şi o echipă cu jucători din Vaslui şi împrejurimi, care să readucă fotbal la un nivel înalt”.
În momentul de faţă, Primăria Vaslui este partenera Liceului cu Program Sportiv în reabilitarea bazei sportive. În acest an va fi modernizat terenul mic de iarbă, urmând ca anul viitor să fie refăcut şi terenul mare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un tânăr a murit după ce a căzut într-o fântână aflată în lucru

Un bărbat în vârstă de 21 de ani, din satul Pușcași, și-a pierdut viața, în …

Parada costumelor feminine de epocă la muzeul din Vaslui

Miercuri, 30 septembrie 2020, la ora 12:30, în Sala „Arta” a Muzeului Județean „Ștefan cel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *