sâmbătă , 20 octombrie 2018, 17:17
Home / Sport / Jucăriile au ajuns la Buscata

Jucăriile au ajuns la Buscata

DSC_0028
HC Vaslui a încheiat cu dreptul un al doilea sezon de Liga Naţională. Cu toate că jucătorii au intrat în vacanţă, reprezentanţii clubului au ţinut să finalizeze acţiunea umanitară, desfăşurată în acest an sub genericul “De 1 iunie dăruieşte o jucărie”.
Fanii HC Vaslui au aruncat cu pluşuri în teren înainte de meciul cu Minaur, din penultima etapă a play-ou-tului, iar acestea au fost strânse, pentru ca ieri să ajungă în mâinile preşcolarilor şi elevilor de ciclu primar din localitatea Buscata, comuna Ivăneşti. Momentul a fost unul emoţionant, mai ales că pentru toţi copiii întâlnirea a fost o surpriză. Reprezentanţii HC Vaslui au fost impresionaţi de gestul copiilor, care strângeau cu sufletul jucăriile primite, mulţi dintre ei provenind din familii modeste, părinţii neavând posibilităţi pentru a le oferi acestora măcar o dată pe an o jucărie.
“Mulţumim pentru gestul suporterilor şi jucătorilor de la HC Vaslui. Am ţinut ca aceste jucării să ajungă la Buscata, fiindcă aici populaţia şcolară este în creştere şi aţi văzut cât de mult s-au bucurat cei mici de cadourile primite. Am pregătit deja un teren în spatele şcolii, pe care îl vom amenaja ca bază sportivă, astfel încât copiii şi tinerii din sat să aibă unde juca un fotbal sau handbal. E nevoie de terenuri de sport, fiindcă sportul înseamnă sănătate”, a spus Vasile Novac, primarul comunei Ivăneşti.
La final, emisarii HC Vaslui le-au urat copiilor de la Buscata mult succes la şcoală şi grădiniţă, promiţându-le că vor reveni cu plăcere în mijlocul lor.
DSC_0035DSC_0031

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CSM Vaslui s-a calificat fără emoții în optimile Cupei României, după ce a învins CSM Alexandria, scor 37-27 (21-11).

Victoria a fost rezolvată încă din prima repriză, când vasluienii nu le-au dat nicio șansă …

Pralea nu se teme de jocurile din faza preliminară

Bogdan Pralea susține că CSM Vaslui va avea maxim de puncte la finalul fazei preliminare. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *