miercuri , 19 septembrie 2018, 18:47
Home / Local / Actualitate / Accident grav, in apropiere de Husi

Accident grav, in apropiere de Husi

Untitled-1

Din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, ieri, pe un sector de drum situat în afara localității Crețești, a avut loc un accident de circulație soldat cu decesul unui conducător auto în vârstă de 36 ani, cetățean din Republica Moldova.

În seara de 30.05.2016, la ora 22.59, am fost sesizați prin apelul de urgență 112, despre producerea unui accident de circulație pe un sector de drum situat în afara localității Crețești.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier care în urma cercetărilor au stabilit următoarele:
P. Ruslan, de 36 de ani, cetățean din Republica Moldova, conducea ansamblul format din cap tractor și remorca cisternă încărcată cu 24 tone motorină, pe DN 24 B, din direcția Crasna către Huși. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza faptului că nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un mal de pământ de pe partea stângă a părții carosabile.
Din accident a rezultat decesul conducătorului auto.
Pentru protejarea zonei, timp de 3 ore, circulația rutieră a fost deviată pe o rută ocolitoare, respectiv pe D.J 244 B, prin comuna Crețești.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

După gratii, după ce a furat un telefon

Un tânăr de 16 ani, din orașul Negrești a fost arestat preventiv 30 de zile …

Serviciul Ro-alert va fi testat la nivel de Vaslui

În perioada 17 – 28.09.2018 se va desfăşura, la nivel judeţean şi naţional, testarea funcționării …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *