vineri , 18 septembrie 2020, 19:33
Home / Naţional / Actualitate / Lemn fără documente legale confiscat de poliţiştii de frontieră

Lemn fără documente legale confiscat de poliţiştii de frontieră

IMG6
Poliţiştii de frontieră au depistat în localitatea Mihăileni, judeţul Botoşani, un cetăţean român care transporta peste 35 mc material lemnos, fără a avea documentele de însoţire a transportului valabile.

În data de 26 mai a.c., în jurul orei 06.20, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mihăileni, judeţul Botoşani, un ansamblu de vehicule, format dintr-o autoutilitară marca Mercedes şi o remorcă, ambele înmatriculate în România, la volanul căruia se afla Liviu O., cetăţean român în vârstă de 25 de ani, domiciliat în judeţul Suceava.
Poliţiştii de frontieră au constatat că în ansamblul de vehicule se afla cantitatea de 35,381 mc material lemnos, iar avizele de însoţire prevăzute de legislaţia în vigoare erau expirate.
Poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional pe bărbat cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 8.845 lei, a fost predată Ocolului Silvic Vârfu-Câmpului, judeţul Botoşani.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *