duminică , 16 decembrie 2018, 19:05
Home / Local / Actualitate / Sute de elevi la Festivalul de dans “Speranţa”

Sute de elevi la Festivalul de dans “Speranţa”

DSC_6988
Grădiniţa nr.3 Vaslui, sub coordonarea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) şi a Primăriei Vaslui, a organizat cea de a patra ediţie a Festivalului de gimnastică şi dans “Speranţa”. Evenimentul s-a bucurat de o largă participare, peste 1.200 de preşcolari şi elevi concurând pentru premiile oferite de organizatori.
Picii, care au urcat pe scena Teatrului de Vară, au strălucit prin dans, aceştia jucând în ritmul melodiilor, totul pentru un spectacol reuşit. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, pentru ca atmosfera să fie una a veseliei.
“Considerăm că a fost o acţiune reuşită, într-un cadru de vis, cum este Teatrul de Vară. Mulţumim primăriei pentru că ne-a asigurat locaţia şi logistica pentru buna desfăşurare a evenimentului. Am mai avut sprijinul Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi, alături de noi fiind Grădiniţa Norocel din Negreşti, Şcoala <> Huşi, Grădiniţa Agricola Bacău, Palatul copiilor Vaslui, Grădiniţa Prichindel Botoşani şi Grădiniţa nr.3 Iaşi. Le mulţumim pentru susţinere”, a spus Cristina Lefter, directoarea Grădiniţei nr.3 Vaslui.
Festivalul a avut în acest an caracter interjudeţean şi s-a desfăşurat pe zone. în afară de Vaslui, evenimentul a atras copii şi din Huşi, Negreşti, Botoşani, Bacău şi Iaşi. în total au concurat peste 60 de formaţii de gimnastică şi dans. Juriul a fost condus de profesoara Ioana Ianul, alături de Elena Anuşca Doglan, Alice Vârlănuţă, Iulia Dohotaru, Petronela Năstase, Mirela Nistoroschi, Luminiţa Vârlan, Costică Furcoi şi Cristian Anuşca Doglan.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident rutier

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident petrecut în această dimineață în …

Corala Fantasia susține mai multe concerte în județul Neamț

Corala Fantasia va susține în acest weekend mai multe concerte de colinde în județul Neamț. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *