vineri , 20 iulie 2018, 20:42
Home / Local / Învăţămant / Şcoli premiate la Olimpiadele K

Şcoli premiate la Olimpiadele K

DSC_6966
Ieri a avut loc festivitatea de înmânare a cecurilor pentru cele opt unităţi şcolare din judeţ, câştigătoare în cadrul proiectului educaţional “Olimpiadele Kaufland”. Acestea au obţinut premii în valoare de 190.000 euro. Marea câştigătoare a competiţiei este Grădiniţa nr.3 Vaslui, care s-a clasat pe primul loc la nivel naţional, primind premiul I şi un cec în valoare de 40.000 euro.
Vasluiul a obţinut şi cel de-al doilea loc la nivel naţional, prin Şcoala “Mihai David” Negreşti, care a intrat în posesia unui premiu de 30.000 euro.
Grădiniţa nr.19 Vaslui, Şcoala “Alexandra Nechita” Vaslui, Şcoala “Dimitrie Cantemir” Vaslui, Şcoala “Mihai Eminescu” Vaslui, Şcoala Bălteni şi Şcoala “Episcop Iacov Antonovici” au obţinut câte un premiu în valoare de 20.000 euro fiecare.
“Este o sumă importantă care a intrat în bugetele acestor unităţi şcolare şi mulţumim Kaufland pentru implicare socială. Este o dovadă că învăţământul vasluian este unul de calitate. Sunt un susţinător al educaţiei şi am acordat de fiecare dată o atenţie sporită şcolii. Avem elevi de calitate, avem profesori de calitate şi îi felicit pentru aceste premii obţinute”, a spus primarul Vasile Pavăl, prezent la eveniment.
Sumele virate urmează a fi folosite de unităţile şcolare câştigătoare pentru punerea în aplicare a unor planuri de investiţii, în vederea susţinerii învăţământului.
DSC_6960DSC_6958

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sezonul intoxicaților la Vaslui

Inconștiența oamenilor îi pune deseori în pericol și îi duce chiar la un pas de …

Tot ce trebuie sa stiti despre ucenicia la locul de munca

Ucenicia reprezintă formarea profesională realizată la locul de muncă în baza unui contract de ucenicie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *