duminică , 27 septembrie 2020, 05:39
Home / Sport / HC Vaslui-Minaur 31-27 (16-11) Suntem pe locul doi

HC Vaslui-Minaur 31-27 (16-11) Suntem pe locul doi

DSC_0029
HC Vaslui a trecut de Minaur Baia Mare şi a urcat pe locul doi în play-out, care o menţine în Liga Naţională. Vasluienii mai au de trecut de ultima clasată, Danubius Galaţi, pentru a fi sigură de locul secund în clasament.
Prima repriză a aparţinut în totalitate HC Vaslui, care a avut un start entuziasmant, iar după numai cinci minute deja avea 3-0 pe tabelă. Diferenţa a fost menţinută minute bune din meci, însă băimărenii au profitat de un moment de relaxare în tabăra gazdelor şi s-au apropiat la un gol, scor 10-9. Vasluienii, împinşi de fani, au revenit în joc şi au terminat prima parte la o diferenţă confortabilă, scor 16-11.
Startul părţii a doua a aparţinut oaspeţilor, iar cu trei consecutive, s-au apropiat din nou pe tabelă, scor 16-14.
A fost nevoie de time-out-ul lui Sandu Iacob, pentru ca Vasluiul să se concentreze la joc, refăcând diferenţa de patru goluri, scor 18-14.
Oaspeţii nu au cedat lupta şi au preluat conducerea, scor 21-22 (’47). HC Vaslui are prim planul pe final şi reuşeşte să întoarcă rezultatul, conducând din nou la trei goluri diferenţă, scor 27-24 (’54). Ultimele două minute ale partidei i-au găsit pe suporteri în picioare, iar Vasluiul a încheiat magistral, scor 31-27.
Pentru gazde au marcat G.Bujor (10), M.Bujor (7), Roşu (4), Soare (3), Anton (3), Hagiu (3) şi Sandu Mihai (1).

Au aruncat cu jucării
Cei aproape o mie de spectatori au răspuns la campania HC Vaslui, de strângere de jucării. Aceştia au arucat cu pluşuri pe teren, care au fost strânse de micuţele handbaliste de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui. Jucăriile vor ajunge de 1 iunie la copiii din mediul rural.DSC_0022

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *