miercuri , 30 septembrie 2020, 17:02
Home / Sport / “Condamnaţi” la victorie

“Condamnaţi” la victorie

minaur-hc vaslui
HC Vaslui se află în faţa celui mai important examen al play-out-ului Ligii Naţionale. Partida cu Minaur reprezintă o adevărată finală, ambele echipe având nevoie de un rezultat pozitiv, pentru a spera la locul doi, ce îţi asigură prezenţa în noul sezon al Ligii Naţionale.
“E o adevărată finală pentru noi. Practic, suntem obligaţi să câştigăm. Ne dorim foarte mult acest lucru, pentru a ne bucura, în primul rând, suporterii, care ne-au fost alături de fiecare dată. Vrem să ne bucurăm de acest meci şi să fie o răsplată pentru munca noastră de un sezon. E un meci extrem de greu. Totul e posibil în acest joc. Îl vom trata cu maximă seriozitate. Cunoaştem potenţialul adversarei noastre. Prin concentrare şi dăruire, putem face diferenţa”, a spus Sandu Iacob.
HC Vaslui are nevoie de victorie, pentru a egala la puncte Minaur, care îi asigură locul doi înainte de ultima etapă din play-out.
În tur, vasluienii au obţinut un rezultat de egalitate, scor 29-29. Golul egalizator a fost marcat de Hagiu, din aruncare de la şapte metri, la ultima fază a partidei.
De remarcat faptul că Minaur vine după un succes la patru goluri, scor 32-28, în faţa ultimei clasate, Danubius Galaţi.
HC Vaslui a obţinut un punct preţios pe terenul liderului, Energia Tg.Jiu, scor 25-25. Vasluienii sunt neînvinşi de cinci etape, perioadă în care au obţinut trei victorii (Danubius Galaţi, CSM Ploieşti, CSM Focşani) şi două remize (Minaur şi Energia Tg.Jiu).

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *