duminică , 24 februarie 2019, 05:13
Home / Local / Învăţămant / Andrei Chiriac, în lotul restrâns de informatică

Andrei Chiriac, în lotul restrâns de informatică

andrei chiriac
Vasluiul are doi reprezentanţi în lotul restrâns de informatică. În afară de Andrei Popa, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu”, care s-a calificat deja la Balcaniada de Informatică, judeţul nostru va fi reprezentat în lotul restrâns şi de Andrei Chiriac, elev la Liceul “Ştefan Procopiu” (LSP) Vaslui.
Acesta a obţinut premiul II şi medalia de aur la Olimpiada Naţională de Informatică, iar la tabăra de pregătire de la Focşani s-a numărat printre cei 20 de elevi, care vor susţine o nouă probă de baraj pentru a forma loturile naţionale care ne vor reprezenta ţara la Concursul Internaţional de Informatică de la Shumen din Bulgaria, pentru Olimpiada de Informatică a ţărilor din Europa Centrală (CEOI) şi Olimpiada Internațională de Informatică(IOI).
“După mulţi ani un elev al liceului nostru a reuşit performanţa de a fi selectat în Lotul restrâns al României. La fiecare probă de baraj elevii trebuie să rezolve trei probleme în 3 ore. Pentru Andrei urmează o săptămână foarte grea când va participa la Tabăra de Pregătire și Selecționare a Lotului Național Restrâns de Informatică care se va desfăşura la Măgurele în perioada 16 -23 mai 2016. Multe felicitări şi îi dorim lui Andrei putere de concentrare şi inspiraţie astfel încât el să fie selectat măcar într-un lot al României”, a spus Aurel Dumitru, directorul LSP Vaslui.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Interes crescut pentru Trofeul ”Deliciosul de Vaslui” la șah

De astăzi, la Silver Mall se dă startul celei de-a patra ediții a trofeului ”Deliciosul …

Prefectul a activat Centrul Local de combatere a bolilor

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a activat Centrul Local de combatere a bolilor (CLCB), după ce au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *