marți , 14 august 2018, 20:05
Home / Sport / Energia Târgu Jiu-HC Vaslui 25-25 (13-15) Ghinioniştii

Energia Târgu Jiu-HC Vaslui 25-25 (13-15) Ghinioniştii

hc vaslui-energia
HC Vaslui a scăpat printre degete victoria în faţa liderului play-out-ului, Energia Târgu Jiu, care a egalat cu 14 secunde înainte de final, meciul încheindu-se egal, scor 25-25.
Formaţia vasluiană a condus aproape în permanenţă, având o singură sincopă în prima repriză, când gazdele au preluat conducerea (scor 10-9). În rest, elevii lui Sandu Iacob s-au aflat la conducere, terminând prima repriză cu un avans de două goluri (15-13).
În partea a doua, vasluienii păreau favoriţi, având, în primă fază, trei goluri avans, însă s-au desprins şi la cinci goluri, scor 21-16. Gorjenii, cu o serie consecutivă de trei goluri, s-au apropiat din nou la două goluri, scor 19-21. Avansul minim al vasluienilor a fost menţinut până cu un minut înainte de final. La scorul de 24-25, oaspeţii au avut atacul, însă Şelaru apără aruncarea lui Roşu. Acelaşi jucător a avut şansa de a aduce toate cele trei puncte pentru Vaslui, în ultima secundă, portarul Energiei reuşind şi de această dată să blocheze mingea.
Remiza este convenabilă echipei gazdă, care s-a salvat matematic de la retrogradare, iar HC Vaslui are nevoie de maximum de puncte din cele două jocuri, însă şi ajutor divin pentru ca Minaur să se încurce în ultima etapă, pentru a fi sigură de locul doi, ce o menţine în prima ligă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Doi vasluieni la Europenele din Croația

Handbaliștii vasluieni Tudor Buguleț și Cătălin Brăescu fac parte din lotul României Under 18 la …

Naționala feminină de futsal, în cantonament la Vaslui

De astăzi și până pe 13 august, la Vaslui se va afla echipa națională de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *