miercuri , 23 ianuarie 2019, 06:51
Home / Local / Actualitate / Reținuți pentru viol

Reținuți pentru viol

violata
Polițiștii au probat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunilor de viol. Aceștia au fost reținuti și prezentați în fața instanței de judecată, fiind emise mandate de arestare preventivă.
Polițiștii Postului de Poliție Șuletea au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 58 ani, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni de viol, faptă săvârșită de fiul ei, de 31 ani. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Murgeni a rezultat faptul că în ziua de 05.05.2016, în timp ce se afla în locuință, C. Florin și-a lovit mama și a constrâns-o să întrețină raporturi sexuale. De asemenea, în urma activităților de cercetare efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi comis și o tentativă la infracțiunea de viol, în luna aprilie a.c..
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 5 Murgeni. Acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol și a tentativei la infracțiunea de viol.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Hoceni au demarat cercetări în urma unei sesizări primite în ziua de 06.05.2016, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, din comuna Hoceni a fost victima infracțiunii de viol. Din cercetări a rezultat faptul că în luna aprilie a.c., P. Dumitru, în vârstă de 26 ani, domiciliat în municipiul Tulcea, a mers cu sora sa pe un teren din apropierea localității Deleni, comuna Hoceni, iar prin violență a întreținut raport sexual cu minora. Tânărul a fost reținut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 4 Huși și prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, respectiv Judecătoria Huși, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși şi a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Bătaie între doi elevi la Liceul din Puiești

Liceul Tehnologic din Puiești este, din nou, în centrul atenției, cu un nou scandal. De …

Patru vasluieni, răniți într-un accident la Gâdinți

Patru victime au rezultat în urma accidentului care a avut loc în această dimineață, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *