sâmbătă , 26 septembrie 2020, 13:25
Home / Sport / Rezultate remarcabile pentru Liga de Est

Rezultate remarcabile pentru Liga de Est

marcel miron_premiere
La Tampere (Finlanda), România a rescris istoria taekwon-do-ului, bifând cea mai bună participare la un Campionat European. Lotul naţional, având printre antrenori şi pe vasluienii Mihai Hondru şi Marius Ionicescu, s-a clasat pe locul doi în clasamentul general, cu opt medalii de aur, şase de argint şi şapte medalii de bronz.
În afară de cei doi antrenori, Vasluiul a mai avut încă 13 sportivi în lot, provenind de la CS “Liga de Est” (11) şi CS “Sulsa” (2).
Cea mai importantă performanţă a României a fost obţinută de Marcel Miron. Vasluianul a devenit pentru a zecea oară campion european în proba de tehnici speciale, performanţă greu de egalat.
El a contribuit şi la medaliile de bronz obţinute la echipe, în proba de tehnici speciale. Alături de Marcel Miron au mai evoluat şi vasluienii Ştefan Frăţian, Alexandru Coroi şi Alin Zaharia.
La individual, Adelina Mihai a devenit vicecampioană europeană la spargeri forţă, feminin, junioare. Ea a mai obţinut o medalie de bronz la luptă, -55 kg, iar cu echipa feminină de tehnici speciale a devenit campioană europeană, alături de Miruna Lupaşcu.
Titlul european l-a mai obţinut şi cu echipa de spargeri forţă, alături de Maria Popa
Tot la juniori, Mircea Hondru a devenit campion european cu echipa la tehnici speciale.
La senioare, Andra Gheţeu este campioană europeană pe echipe, la spargeri forţă, iar la tehnici speciale a obţinut medalia de argint pe echipe.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *