sâmbătă , 20 octombrie 2018, 16:28
Home / Local / Actualitate / Competiții de Ziua Tineretului

Competiții de Ziua Tineretului

DSC_2873
Primăria municipiului Vaslui a ținut să marcheze Ziua Tineretului printr-o serie de evenimente sportive. Zeci de copii și tineri au participat la concursurile de streetball, cros, karting, automodelism și ciclism, toate desfășurându-se în parcul Copou. Alături de participanți s-a aflat și primarul Vasile Pavăl, care i-a premiat pe cei mai buni cu diplome, medalii și trofee.
La streetball au participat copii de ciclul primar și gimnaziu, majoritatea provenind de la clubul privat de baschet din oraș. Echipele au fost urcate pe scenă, unde au primit aplauzele cuvenite din partea spectatorilor.
Cea mai mare concurență a fost la karting. În premieră, Vasluiul a organizat un concurs de o asemenea anvergură, la care au luat startul atât începători, cât și cei cu experiență, unii campioni naționali, care provin de la Palatul copiilor Vaslui și Clubul Elevilor “Spiru Haret” Bârlad. Remarcații întrecerii au fost Cosmin Dărescu, campion național la karting, Vasile Chiper și Denis Chirițescu, o speranță a kartingului vasluian. Cei trei provin de la Palatul copiilor Vaslui, având ca instructor pe profesorul Mihai Crețu.
“Felicit participanții. Mă bucur că pentru câteva ore copiii au venit să socializeze între ei, să se bucure de vreme, să facă mișcare și să aibă parte de o zi de neuitat. Îi felicit și ne dorim ca asemenea evenimente să mai fie organizate și pe viitor”, a spus primarul Vasile Pavăl.
Competițiile de ciclism și cros au debutat în fața sediului Primăriei, iar linia de sosire a fost în parcul Copou.DSC_2955DSC_6184

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire …

Tânăr căutat de autoritățile din R. Moldova, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *