marți , 19 februarie 2019, 06:47
Home / Local / Învăţămant / Salbă de premii la Olimpiada de Fizică

Salbă de premii la Olimpiada de Fizică

andrei bordeianu
Lotul judeţean de fizică s-a întors cu rezultate remarcabile de la Olimpiada Naţională, ce a avut loc la Timişoara. Din cei 11 elevi vasluieni, zece s-au întors cu nouă premii, din care un premiu II şi o medalie de aur, două medalii de argint, cinci de bronz şi o menţiune de onoare.
Cel mai bun rezultat aparţine elevului Andrei Bordeianu, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK), pregătit de profesorul Cătălin Ignat. Acesta a fost al doilea la nivel naţional, la clasa a IX-a, primind premiul al II-lea şi medalia de aur.
De altfel, LMK a cules roadele la acest concurs. Alţi trei elevi au obţinut medalii. Este vorba despre Andrei Bogos, de la clasa a şasea, pregătit de profesoara Dyana Cruceanu, care a obţinut medalie de argint, Mădălina Nicoleta Tudorache, pregătită de profesorul Cătălin Ignat, recompensată cu medalie de bronz. Aceeaşi medalie a fost obţinută şi de Bogdan Palanici, pregătit de Cătălin Ignat.
Medalie de argint a mai obţinut elevul Robert Gabriel Trifan, de la Şcoala “Ştefan cel Mare”, îndrumat de profesoara Elena Bădărău.
Bronz au mai primit Anton Fabian Patraş, de la Colegiul “Cuza Vodă” Huşi, pregătit de profesorul Cristinel Popa, Andreea Patricia Dragoslav, de la Şcoala “Constantin Parfene” Vaslui, pregătită de profesoara Daniela Nane, şi Cătălin Stoian, de la Colegiul “Gheorghe Roşca Codreanu” Bârlad, având ca profesor îndrumător pe Cătălin Angheluţă.
Menţiune de onoare a obţinut eleva Bianca Renata Mircea, de la Şcoala “George Tutoveanu” Bârlad, pregătită de profesoara Rodica Lipşa.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prinsă la volan fără permis de conducere

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la …

Sute de vizitatori la Târgul Apicol de la Vaslui

Timp de două zile, în municipiul Vaslui a avut loc Târgul Apicol Vaslui 2019 la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *