luni , 18 iunie 2018, 03:46
Home / Local / Actualitate / Jandarmii au controlat pieţele şi târgurile

Jandarmii au controlat pieţele şi târgurile

jandarmeria-romana
Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui au desfăşurat, la sfârşitul săptămânii, o acţiune în târgul săptămânal din localitatea Vetrişoaia, pentru respectarea prevederilor Legii nr.12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii şi a legii nr.61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
În urma desfăşurării acţiunii, jandarmii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale şi au dispus măsura confiscării unor bunuri în valoare de aproximativ 720 lei.
Jandarmeria recomandă cetăţenilor care participă la târgurile săptămânale de pe raza judeţului să respecte prevederile legale privind afişarea preţurilor şi tarifelor la locurile de desfacere a produselor, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, cât şi efectuarea de activităţi de comerţ cu bunuri a căror provenienţă nu poate fi dovedită.

***
Un echipaj de jandarmi din cadrul Detaşamentului de Jandarmi Bârlad, a surprins pe strada „Popa Şapcă”, o persoană care comercializa ţigări, fără a avea documentele necesare.
În urma verificărilor, jandarmii au constatat că persoana în cauză, care are domiciliul în municipiul Bârlad, oferea spre comercializare 20 de pachete de ţigări, netimbrate, de provenienţă din Republica Moldova.
Comerciantul de ocazie a fost predat Poliţiei municipiului Bârlad pentru continuarea verificărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Trei minori din comuna Voineşti au ajuns la spital intoxicaţi cu alcool

Trei fetițe de 3, 4 și respectiv 8 ani din judeţul Vaslui au ajuns, în …

”Regele” Constantin Grosu bate în retragere

Constantin Grosu încheie un nou capitol al vieții. Dascălul vasluian își ia adio de la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *