duminică , 16 decembrie 2018, 18:21
Home / Local / Actualitate / Acţiuni pentru siguranţa traficului rutier

Acţiuni pentru siguranţa traficului rutier

actiune-politie-655x360
La sfârșitul săptămânii, într-un interval de numai trei ore, polițiștii au identificat în trafic 33 de conducători auto care au călcat peste măsură pedala de accelerație. Conducătorii auto au fost sancționați contravențional în conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.
Poliţişti rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției orașului Negrești au desfăşurat ieri, pe D.N. 15 D o acţiune pe linia respectării regimului legal de viteză, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere şi, mai ales, pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a încălcării regulilor de circulaţie.
În cadrul acțiunii polițiștii au aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea 33 de sancțiuni au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, polițiștii au reţinut în vederea suspendării 7 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehiculele pe drumurile publice.
Cele mai mari viteze înregistrate de aparatele radar au fost de 121 km/h şi 115 km/h, ambele pe raza localițății Rebricea. Celor doi conducători auto le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident rutier

Ioan Ciupilan, primarul municipiului Huși, a fost implicat într-un accident petrecut în această dimineață în …

Corala Fantasia susține mai multe concerte în județul Neamț

Corala Fantasia va susține în acest weekend mai multe concerte de colinde în județul Neamț. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *