miercuri , 18 iulie 2018, 18:43
Home / Local / Actualitate / Fantasia, în concert la Târgul de Ouă Încondeiate

Fantasia, în concert la Târgul de Ouă Încondeiate

DSC_2475
Corala Fantasia, alături de copiii de la Centrul Veronica și Grupul Răzeșii din Pogonești, a oferit un concert de pricesne, în cadrul Târgului de Ouă Încondeiate.

Ediția din acest an a Târgului de Ouă Încondeiate a avut loc în centrul civic. Vremea bună i-a scos din case pe vasluieni, sute de persoane trecând pe la standurile meșterilor în cele două zile ale evenimentului, organizat de Centrul Creației Populare, cu susținerea Consiliului Județean și a Primăriei Vaslui.
“E o locație frumoasă, în care ne-am simțit bine. Nu ne așteptam la atâta lume. Uni au venit să admire lucrurile realizate de noi, alții au cumpărat. Suntem mulțumite și ne dorim să mai venim aici”, a spus un meșter popular din zona Iașiului.
Și în acest an, manifestarea a adunat cele mai reprezentantive centre din Suceava, Iași și Vaslui. Nu au lipsit Răzeșii din Pogonești, care i-au întâmpinat pe localnici cu ospitalitatea specifică județului din zona rurală.
“Sunt bucuros că publicul este interesat și am reușit să păstrăm nivelul de calitate pentru acest eveniment. Au fost două zile pline, în care vremea a ținut cu noi, iar meșterii populari au avut parte de lume multă, interesată să admire și să cumpere un simbol al sfintelor sărbători pascale”, a spus Lucian Onciu, directorul Centrului Creației Populare.
În cea de a doua zi a târgului a avut loc și un concert de pricesne, unde pe scena din centrul civic au urcat Corala Fantasia, copiii de la Centrul Veronica, coordonați de Ion Chiriac, și Grupul Răzeșii.
DSC_2466DSC_2473

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Sergiu Anton este noul șef la Rutieră

Comisarul de poliție Sergiu Anton a contestat nota de la concursul de ocupare a postului …

Punctaje generoase la gradații de merit

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui a dat publicităţii lista cu punctajele obţinute de cadrele didactice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *