duminică , 21 octombrie 2018, 09:50
Home / Local / Actualitate / 72kg de pește și 11 kg de icre confiscate de polițiști

72kg de pește și 11 kg de icre confiscate de polițiști

consumul.de.peste
Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 72 kg pește, 11 kg icre și mijlocul de transport folosit pentru transportarea acestora, de la reprezentanții unei societăți comerciale care nu au putut prezenta documente legale pentru transport.

Polițiști din cadrul Secției Poliție Rurală 7 Banca au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine și linişte publică și pentru protejarea populaţiei împotriva faptelor ilicite de comerţ.
Pe D.J. 244 A, la ieşirea din localitatea Roşieşti, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară de transport marfă condusă de A. Ioan, de 54 ani.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, în compartimentul de marfă, au fost identificate patru lăzi încărcate cu 72 kg de pește şi o ladă încărcată cu cantitatea de 11 kg icre. Lăzile erau acoperite cu gheaţă și pregătite pentru comercializare. Marfa aparținea unei societăți comerciale cu profil de activitate comerţul cu peşte.
La solicitarea poliţiştilor conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de însoţire a mărfii, fapt pentru care întreaga cantitate de pește și icre, precum și mijlocul de transport folosit au fost ridicate în vederea confiscării.
În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit, faptă prevăzută și pedepsită de art. 64, lit. h din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Batalionul 202 Huși a împlinit 68 de ani de existență

Astăzi, subprefectul Mircea GOLOGAN a participat la festivitățile dedicate împlinirii a 68 de ani de …

CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET

Poliția Română, împreună cu Europol și Federația Europeană a Băncilor, lansează o campanie de prevenire …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *