marți , 19 februarie 2019, 06:45
Home / Local / Actualitate / Expoziţie de pictură în foaierul Primăriei

Expoziţie de pictură în foaierul Primăriei

DSC_5999
Ieri a avut loc vernisajul unei expoziţii de artă plastică, găzduită de foaierul Primăriei Vaslui. Lucrările expuse reprezintă o parte din cele care participă la Concursul Naţional de artă plastică “Icoane şi îngeri”, organizat de Palatul Copiilor, Şcoala “Elena Cuza”, Şcoala Puşcaşi, Inspectoratul Şcolar şi Primăria Vaslui.
Manifestarea a ajuns la cea de a şasea ediţie şi face parte din Proiectul Naţional “Icoane şi îngeri”.
“Nu e o supriză pentru noi. Concursul este deja cunoscut la nivel naţional. Am ajuns la cea de a şasea ediţie, iar de la an la an numărul participanţilor este în creştere. Avem lucrări din 19 judeţe, de la peste 60 de unităţi de învăţământ. Aşa că mă aşteptam ca participarea să fie aşa de mare”, a spus Elena Fociak, unul dintre organizatorii evenimentului.
Pe lângă concursul de artă plastică, proiectul a mai avut încă două secţiuni. Este vorba despre concursul naţional de artă fotografică, aflat la prima ediţie şi care a adunat peste 200 de lucrări participante. Tot la prima ediţie s-a aflat şi Simpozionul Naţional “Educaţie şi Educatori”, care a strâns peste 90 de lucrări ale cadrelor didactice, cu referire ls semnificaţia unor sărbători creştine, reolul limbilor străine în viaţa de zi cu zi, metode şi mijloace utilizate în activitatea didactică şi activităţile extraşcolare şi proiectele educaţionale de bună practică.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Prinsă la volan fără permis de conducere

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la …

Sute de vizitatori la Târgul Apicol de la Vaslui

Timp de două zile, în municipiul Vaslui a avut loc Târgul Apicol Vaslui 2019 la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *