vineri , 25 septembrie 2020, 21:34
Home / Sport / HC Vaslui-Energia Tg.Jiu 28-29 (14-14)

HC Vaslui-Energia Tg.Jiu 28-29 (14-14)

DSC_0020
HC Vaslui este de nerecunoscut în play-out, bifând încă o înfrângere, ceea ce înseamnă adio de la locurile ce te menţin în prima ligă. Energia a venit ca în vacanţă, însă formaţia vasluiană nu a profitat de starea de letargie din sânul gorjenilor, aducând tristeţe în rândul fanilor.
Etapa a treia a play-out-ului Ligii Naţionale au pus faţă în faţă două echipe cu moralul la pământ, HC Vaslui şi Energia Tg.Jiu. Ambele formaţii au început meciul destul de precipitate în atac. Aşa se face că primul gol a fost marcat de gorjeni, după cinci minute de joc. Vasluienii au revenit pe tabelă şi au condus la trei goluri, scor 5-2. Oaspeţii nu s-au lăsat mai prejos, restabilind egalitatea, scor 5-5. Elevii lui Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte au refăcut avansul de două-trei goluri până aproape de final, când n-au reuşit să păstreze firavul avantaj, aşa că scorul la pauză a fost egal, 14-14.
Debutul reprizei a doua a aparţinut Vasluiului, care a bifat patru goluri consecutive, ducând scorul la 19-15. Cu un sfert de oră înainte de final, gorjenii au restabilit egalitatea, scor 22-22, vasluienii având o perioadă de cinci minute fără gol.
Cu opt minute înainte de fluierul final, Energia preia conducerea, scor 25-26, diferenţă menţinută până la capăt, scor 28-29.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *