miercuri , 15 august 2018, 14:53
Home / Local / Actualitate / Arestați preventiv pentru furturi de mașini

Arestați preventiv pentru furturi de mașini

furt-auto
Trei tineri, din comunele Rebricea și Zăpodeni au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt și conducerea unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au reținut pentru 24 ore trei tineri – N. Alin, de 19 ani, R. Elvis, de 19 ani, din comuna Rebricea și D. Ionuț, de 22 ani, din comuna Zăpodeni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat în scop de folosință, conducere fără permis și complicitate la infracțiunea de furt în scop de folosință.
Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că în noaptea de 05/06.03.2016, N. Alin, sprijinit de R. Elvis care a asigurat paza, a sustras un autoturism parcat pe strada Zimbrului. Cei doi tineri s-au deplasat cu mașina pe strada respectivă însă, intrând pe un drum închis au abandonat vehiculul. În tot acest timp, autovehiculul a fost condus de către N. Alin care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Ulterior tinerii s-au deplasat pe strada Traian și au sustras în același mod un alt autoturism parcat pe strada respectivă. N. Alin s-a urcat la volanul mașinii și s-a deplasat împreună cu R. Elvis în localitatea Telejna, comuna Zăpodeni. Aici, N. Alin a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un șanț de pe marginea părții carosabile, după care a abandonat vehiculul.
De asemenea, în noaptea de 09/10.04.2016, N. Alin și D. Ionuț au sustras un autoturism parcat pe strada Ana Ipătescu din municipiul Vaslui fiind condus de primul până în localitățile Uncești și Rateșu Cuzei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Greu să fii primar: ”E un post solicitant și obositor!”

Silviu Cătălin Luca, elevul care a câștigat competiția ”Primar pentru o zi”, inițiată de Primăria …

Sute de mâini în aer la concertul trupei Voltaj

Trupa Voltaj a umplut Piața civică a Vasluiului, aproape 10.000 de vasluieni asistând la un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *