luni , 22 octombrie 2018, 13:34
Home / Naţional / Actualitate / Depistat în timp ce încerca să introducă telefoane mobile în penitenciar

Depistat în timp ce încerca să introducă telefoane mobile în penitenciar

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????
Poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au depistat un bărbat în timp ce escaladase gardul de la parcarea instituţiei cu intenţia de a introduce, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, 14 telefoane mobile.

În data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 01.45, poliţişti de frontieră din cadrul structurii Pază şi Control Acces a Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul executării misiunii specifice, au observat o persoană care intenţiona să pătrundă în perimetrul parcării instituţiei, prin escaladarea gardului.
Imediat, persoana în cauză a fost interceptată şi condusă la sediul poliţiei de frontiera pentru cercetări.
În urma verificărilor, poliţiştii de frontiera au stabilit că aceasta este Alin C., în vârstă de 35 ani, domiciliat în judeţul Iaşi, cu antecedente penale. Într-un rucsac pe care bărbatul îl avea asupra sa au fost descoperite 14 telefoane mobile, 12 încărcătoare, o rolă de bandă adezivă, o rolă fir pentru pescuit şi o lanterna. Faţă de cele constatate, Alin C. a declarant că intenţiona să introducă bunurile respective în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, care se află lângă parcarea ITPF.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura informării lucrătorilor din cadrul Secţiei 2 a Poliţiei Municipiului Iaşi. Persoana şi bunurile au fost predate unui echipaj din cadrul Secţiei 2 a Poliţiei Municipiului Iaşi, lucrători care au întocmit dosar penal conform art. 185 alin 3 din Legea nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Peste 7.600 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

In ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de …

Tânăr fără permis de conducere depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *