sâmbătă , 19 septembrie 2020, 21:09
Home / Local / Actualitate / Mandat european de arestare pus în aplicare de poliţiştii vasluieni

Mandat european de arestare pus în aplicare de poliţiştii vasluieni

masina_politie_
Un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Vaslui, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare a fost identificat de poliţiştii vasluieni şi condus la arest.
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri l-au identificat pe raza municipiului Vaslui pe I. Alexandru, în vârstă de 27 ani, domiciliat în municipiul Vaslui, pe numele căruia autoritățile poloneze au emis mandat european de arestare. Acesta a fost condamnat 1 an și 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de fraudă bancară.
Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, care a dispus reţinerea pentru 24 ore, iar în ziua de 12.04.2016 a fost prezentat la Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de arestare preventivă. Curtea de Apel Iaşi a emis pe numele lui I. Alexandru mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile.
Reţinerea acestuia s-a făcut în baza semnalării emise de Biroul SIRENE Polonia din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *