duminică , 27 septembrie 2020, 01:38
Home / Sport / Reacţia Mirelei Lavric după ce a fost prinsă dopată:”Meldoniumul mi-a fost prescris după mai multe probleme de sănătate”

Reacţia Mirelei Lavric după ce a fost prinsă dopată:”Meldoniumul mi-a fost prescris după mai multe probleme de sănătate”

lavric-150x150
Sportiva română a fost suspendată temporar, marţi, de către Federaţia Română de Atletism.

„Sunt o sportivă de nivel înalt, am concurat foarte mulţi ani la nivel înalt, am făcut performanţă de atăţia ani. Am făcut zeci de controale antidoping, pe plan internaţional, naţional, mereu a fost totul în regulă, am concurat curat, am făcut un sport curat. După cum stiţi, cu acest medicament este o problemă pe plan mondial, l-am folosit, dar l-am folosit până în decembrie 2015.
Şi eu sunt şocată de această veste. Deocamdată încă se fac teste să vadă la cât timp iese din organism. Nu se ştie nimic. Mi-a fost prescris după mai multe probleme, sinuzita mea cronică, probleme cardiace, şi l-am folosit la prescripţia medicului. Este un şoc, sunt foarte, foarte supărată, încerc să-mi adun puterile, să merg mai departe. A fost un medicament permis până în decembrie, l-am folosit datorită problemelor pe care le-am avut. Sigur fac apel. Nu cred că e corect ce se întâmplă, acest medicament a fost permis, l-am folosit cât timp a fost permis. Este o lovitură prea puternică, prea dureroasă pentru mine. Nu pot să mă gândesc mai departe. Încă nu am luat legătura cu fetele din ştafetă. Vreau să-mi cer scuze prin intermediul acestui interviu. N-a fost nimic cu intenţie şi regret enorm de mult”, a spus Lavric pentru Dolce Sport.

Mirela Lavric a câştigat, alături de Bianca Răzor, Adelina Pastor şi Andrea Miklos, medalia de bronz la ştafeta de 4 x 400 m, la Campionatele Mondiale de la Portland.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *