miercuri , 30 septembrie 2020, 18:36
Home / Naţional / Actualitate / Renault Espace radiat din circulaţie depistat la Galaţi

Renault Espace radiat din circulaţie depistat la Galaţi

politia-de-frontiera
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit un autoturism care figura în bazele de date ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile din Belgia.

În data de 07 aprilie a.c., pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca Renault Espace, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare belgiene, condus de gălăţeanul Iulian T., în vârstă de 40 de ani.
Având suspiciuni cu privire la înmatricularea autoturismului, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice suplimentare, ocazie cu care au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile din Belgia.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *