vineri , 2 octombrie 2020, 00:50
Home / Local / Actualitate / Mandate de executare, puse in aplicare de catre politisti

Mandate de executare, puse in aplicare de catre politisti

arestare-preventiva
Patru persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost identificate de către poliţişti şi conduse la penitenciar.
Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Husi l-au identificat pe C. Vasile, în vârstă de 49 ani, din comuna Tătărăni, pe numele căruia Judecătoria Huși a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat de instanța de judecată la executarea pedepsei de 2 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

C. Dan, în vârstă de 46 ani, din municipiul Huși a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Huși, pe numele său fiind emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Bărbatul a fost condamnat de instanța de judecată la executarea pedepsei de 2 ani și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

M. Costică, de 42 ani, din municipiul Husi, a fost condamnat de Judecătoria Huși la pedeapsa de 2 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt. Mandatul de executare a pedepsei închisorii a fost pus în aplicare de către poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Huși.

Poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Bârlad au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost emis de Judecătoria Bârlad, pe numele lui P. Cristian, în vârstă de 23 ani, din comuna Zorleni, pentru săvârşirea unei infracțiuni de act sexual cu un minor. Bărbatul a fost condamnat de instanţă la executarea pedepsei de 2 ani și 8 luni închisoare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” găzduiește Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice ”Acta Moldaviae Meridionalis”

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui găzduiește în aceste zile Sesiunea Internațională de Comunicări Științifice …

Părinții au dat năvală la o școală din Murgeni, crezând că le sunt testați și vaccinați copiii

O școală din orașul Murgeni a fost scena unei întâmplări rar întâlnite.  Părinții mai multor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *