sâmbătă , 26 septembrie 2020, 13:44
Home / Sport / Play-out echilibrat

Play-out echilibrat

SANDU IACOB
Sandu Iacob se aşteaptă la un play-out extrem de echilibrat, cinci din cele şase echipe luptându-se pentru cele două locuri care îţi asigură prezenţa în noul sezon al Ligii Naţionale.
“E un play-out foarte complicat. Fiecare echipă e cu sabia deasupra capului şi orice greşeală poate să coste. Cred că va fi foarte echilibrat”, a spus antrenorul HC Vaslui.
Acesta speră să menţină grupul conectat la obiectivul echipei şi mizează pe unitatea lui, astfel încât să ocupe unul din primele două locuri: “E nevoie de a capacita întreg colectivul HC Vaslui, pentru a ne atinge obiectivul. Ştim la ce ne aşteptăm. Suntem pozitivi până la capăt şi avem capacitatea necesară pentru a nu ne crea probleme”.
Tehnicianul vasluienilor speră ca în play-out să nu mai facă aceleaşi greşeli ca în campionatul regulat în faţa unor adversari, precum Minaur sau Ploieşti, susţinând că HC Vaslui are forţa de a face diferenţa în faţa acestor echipe.
“Avem doi adversari pe care nu i-am bătut în sezonul regulat, Minaur şi Ploieşti. Ne dorim să îi batem. Dacă am făcut greşeala de două ori, nu trebuie să o mai facem şi a treia oară”, a conchis Sandu Iacob.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *