miercuri , 23 ianuarie 2019, 07:25
Home / Sport / Play-out echilibrat

Play-out echilibrat

SANDU IACOB
Sandu Iacob se aşteaptă la un play-out extrem de echilibrat, cinci din cele şase echipe luptându-se pentru cele două locuri care îţi asigură prezenţa în noul sezon al Ligii Naţionale.
“E un play-out foarte complicat. Fiecare echipă e cu sabia deasupra capului şi orice greşeală poate să coste. Cred că va fi foarte echilibrat”, a spus antrenorul HC Vaslui.
Acesta speră să menţină grupul conectat la obiectivul echipei şi mizează pe unitatea lui, astfel încât să ocupe unul din primele două locuri: “E nevoie de a capacita întreg colectivul HC Vaslui, pentru a ne atinge obiectivul. Ştim la ce ne aşteptăm. Suntem pozitivi până la capăt şi avem capacitatea necesară pentru a nu ne crea probleme”.
Tehnicianul vasluienilor speră ca în play-out să nu mai facă aceleaşi greşeli ca în campionatul regulat în faţa unor adversari, precum Minaur sau Ploieşti, susţinând că HC Vaslui are forţa de a face diferenţa în faţa acestor echipe.
“Avem doi adversari pe care nu i-am bătut în sezonul regulat, Minaur şi Ploieşti. Ne dorim să îi batem. Dacă am făcut greşeala de două ori, nu trebuie să o mai facem şi a treia oară”, a conchis Sandu Iacob.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Egal în primul amical al iernii

CSM Vaslui a remizat în primul amical al iernii, cu CSM Bacău, scor 37-37. S-au …

CSM Bacău, parteneră de pregătire pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui va susține cinci partide de verificare, toate cu reprezentanta Ligii Naționale, CSM Bacău. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *