vineri , 18 septembrie 2020, 09:44
Home / Naţional / Actualitate / Autoturism cu plăcuţe de înmatriculare contrafăcute descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Autoturism cu plăcuţe de înmatriculare contrafăcute descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

IMG 1
Poliţiei de Frontieră Galaţi au oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Romania, condus de cetăţeanul român G. R., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza municipiului Galaţi.
Ca urmare a verificării autoturismului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe acesta era aplicat un set de plăcuţe de înmatriculare care nu erau conforme cu cele prevăzute de legislaţie.
Având suspiciuni cu privire la înmatricularea autoturismului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări in bazele de date, ocazie cu care au constatat că mjlocul de transport figurează ca având certificatul de înmatriculare şi plăcuţele de înmatriculare reţinute de către Serviciul Poliţiei Rutiere Ialomiţa, din anul 2015.
Bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în luna ianuarie, iar vânzătorul l-a asigurat că în câteva săptămâni îi va trimite şi certificatul de înmatriculare, iar despre faptul că plăcuţele de înmatriculare nu sunt conforme nu avea cunoştinţă.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări in cauza sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuţe de înmatriculare sau de înregistrare au fost retrase.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Aproximativ 30.000 de pachete cu țigări de contrabandă ascunse sub pomi fructiferi, descoperite de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat 29.980 …

De 8 Martie, poliţiştii de frontieră au „amendat” doamnele cu flori

Femeile care au intrat sau ieşit din ţară joi au fost „amendate” cu flori la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *