sâmbătă , 26 septembrie 2020, 14:36
Home / Local / Învăţămant / Puţine posturi didactice vacante

Puţine posturi didactice vacante

Invatamant
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui spun că posturile didactice publicate în această perioadă sunt valabile şi pentru sesiunea de concurs din vară, iar pentru titularizare cele mai mari şanse le au cei care au ca specializări educatoare, învăţătoare, profesor pentru educaţie fizică şi sport şi educaţie muzicală.
“În acest moment am publicat lista tuturor posturilor şi fracţiunilor de posturi. Sunt 2.270 de posturi. Dintre acestea, doar 161 de posturi complete au viabilitate de patru ani şi sunt titularizabile. Alte 511 catedre complete au viabilitate doar pentru un an. De asemenea, mai sunt puse la dispoziţie 312 catedre, care sunt rezervate”, a precizat inspectorul de personal, Dorina Nemţanu.
Posturile vacante vor fi puse însă şi la dispoziţia cadrelor didactice titulare care vor să se pretransfere prin schimb cu alt cadru didactic sau prin acordul unităţilor şcolare.
O reactualizare a listelor cu posturile vacante va fi făcută pe 27 aprilie, după şedinţa de soluţionare a pretransferurilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Mesajul unui tânăr din noua generație de politicieni vasluieni: „Îmi pasă de județul meu”

”Stimați prieteni, Dragă GENERAȚIE, Mai este o zi și campania electorală se va încheia. O …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *