duminică , 20 ianuarie 2019, 21:53
Home / Local / Actualitate / Tânăr cercetat pentru trei fapte penale

Tânăr cercetat pentru trei fapte penale

politia
Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele unui tânăr, de 20 ani, din comuna Pădureni care, fără a deține permis de conducere, s-a deplasat cu autoturismul pe drumurile publice și a provocat un accident de circulație soldat cu pagube materiale.
În seara de 23.03.2016, am fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că pe un sector de drum situat în afara localității Pădureni un autoturism a luat foc. Imediat la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Huși care au găsit abandonat un autoturism aflat în flăcări. Incendiul a fost stins de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
Polițiștii au efectuat cercetări și au identificat persoana implicată în eveniment ca fiind A. Albert, de 20 ani, din comuna Pădureni.Acesta, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a luat autoturismul care aparținea unei rude și s-a deplasat cu acesta pe D.J 244 C, pe raza comunei Pădureni. În autoturism se afla și un prieten al acestuia. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul a derapat și a intrat într-un cap de pod. După producerea evenimentului rutier, A. Albert a părăsit locul respectiv și s-a deplasat pe raza satului Rusca unde a fost depistat de polițiști. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și distrugere din culpă.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Ziele Liceului ”Ștefan Procopiu” Vaslui

Liceul ”Ștefan Procopiu” (LSP) Vaslui a marcat 47 de ani de existență, organizând o nouă …

Portret de familie: meniuri sănătoase cu carne de pui

Meniurile cu carne de pui reprezintă alegerea preferată a tuturor, datorită numeroaselor avantaje: carnea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *