vineri , 25 septembrie 2020, 01:04
Home / Local / Actualitate / Bărbat cercetat pentru tâlhărie

Bărbat cercetat pentru tâlhărie

masina_politie_
Polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani, din comuna Roșiești, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie, victimă fiind un bătrân de 87 ani, din aceeași localitate.
Polițiștii Secției 7 de Poliție Rurală Banca au efectuat cercetări într-un dosar de cercetare penală întocmit în urma unei sesizări primite de la un bărbat în vârstă de 87 ani, din comuna Roșiești. Acesta a sesizat polițiștii cu privire la faptul că în seara de 15 martie a.c., o persoană necunoscută a intrat în locuinţa sa, l-a agresat și i-a sustras bani.
În urma activităților întreprinse de poliţişti a fost identificat A. Sorin, de 40 ani, din aceeași localitate ca fiind persoana bănuită de comiterea faptei.
Polițiștii au stabilit faptul că în noaptea respectivă, bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în locuința bărbatului, l-a imobilizat și a sustras 800 de lei, bani ascunși de victimă sub un covor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. A. Sorin este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un vasluian, pericol public pe drumurile județului! A fost prins la volan beat criță, fără a deține permis și conducând o mașină neînmatriculată!

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reţinut un bărbat din comuna Gârceni, județul Vaslui, …

Un bărbat din Dumești a fost reținut de polițiști, după ce l-a atacat pe un romașcan cu briceagul

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești, județul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *