duminică , 25 februarie 2018, 19:17
Home / Local / Actualitate / Prima distincţie pentru Cornelius Ioan Drăgan

Prima distincţie pentru Cornelius Ioan Drăgan

ioan cornelius dragan
Vasluianul Cornelius Ioan Drăgan a impresionat juriul Festivalului Concurs de Literatură “Alexandru Macedonski”, ajuns la a treia ediţie, acordându-i premiul II, la secţiunea poeţi debutanţi.
“Este un premiu care mă onorează şi îmi confirmă faptul că sunt pe drumul cel bun. E un premiu de suflet şi o experienţă deosebită, trăită de mine”, a spus poetul vasluian, care a început să scrie încă din clasa a patra, însă la liceu s-a ataşat cel mai mult de poeţi şi poezie: “Deşi am avut momente de cotitură în viaţa mea, totuşi această pasiune s-a menţinut . Ea mocnit mereu. Niciodată nu am abandonat poezia, ba din contra am încercat mereu să îmbunătăţesc ceea ce scriu. Recunosc sunt un perfecţionist. A face poezie poate e destul de greu în lumea aceasta modernă în care, trebuie să recunoaştem, se citeşte din ce în ce mai puţin şi totul se bazează pe comercial. Poezia mea se adresează unui public care doreşte să deguste Frumosul la o ceaşcă de cafea, acolo, unde, cititorul se poate regăsi pe sine. Încerc să scriu o poezie de calitate şi nu de cantitate şi de aceea sper că primul meu volum de poezie se va înscrie în aceşti parametri bine definiţi”.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Acțiuni ale jandarmilor vasluieni

Pe timpul derulării unei acţiuni punctuale pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional şi contravenţional, …

Mărțișoarele au avut lipici la Târgul de Primăvară

Cea de-a zecea ediţie a Târgului de primăvară de la Vaslui s-a bucurat de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *