luni , 22 aprilie 2019, 00:01
Home / Sport / Concurs de frisbee la Negreşti

Concurs de frisbee la Negreşti

?
?
Oraşul Negreşti a organizat prima ediţie a Turneului Internaţional de Ultimate Frisbee „NUT 2016”. A fost un turneu cu 6 echipe, două din Republica Moldova, una din Bucureşti şi trei din Negreşti, în prima zi desfăşurându-se faza calificărilor (15 meciuri), iar în ziua a doua meciurile pentru locurile 5-6, semifinale şi finale. Câştigătoarea turneului a fost echipa Flying Mamaligas 1 Chişinău, care a disputat finala în compania echipei The Breakers Negreşti. Poziţia a treia a fost ocupată de echipa Bucharest Revolution, care a surclasat în finala mică echipa Flying Mamaligas 2 din Chişinău.
Clubul de Ultimate Frisbee din Negreşti este cel mai numeros din ţară, cu peste 100 de jucători de nivel avansat, mediu şi începători. La nivel naţional, acest sport se mai practică la Cluj, Timişoara, Arad şi Sibiu. Negreştenii sunt pionieri în zona Moldovei şi au reuşit să constituie prima echipă de Ultimate Frisbee feminin din ţară.
În luna zilele de 28 şi 29 mai, negreştenii vor participa la ediţia a doua a Turneului Internaţional BUFF care se va desfăşura la Bucureşti, iar în plan local este preconizată o campanie de promovare a Ultimate Frisbee mai întâi în liceele din judeţul Vaslui, apoi în cele din judeţele învecinate, cu scopul de a organiza la Negreşti un turneu cu echipele din zonă în luna august.
?
?

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Juniorii 1 de la LPS Vaslui merg la turneul final-Speranță

Handbaliștii juniori 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui sunt deja calificați la …

Arbitru vasluian, la Euro U21

  Ovidiu Artene va oficia la turneul final al Campionatului European de tineret Under-21, care …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *