duminică , 21 ianuarie 2018, 12:45
Home / Naţional / Ţigări ascunse în anvelopele unui autoturism

Ţigări ascunse în anvelopele unui autoturism

IMG4
Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectori vamali au descoperit, cu ajutorul câinelui politist Ofa, 27.000 de ţigarete ascunse în anvelopele unui autoturism, condus de un cetăţean român.
În data de 19 martie a.c., în jurul orei 04.50 s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Mercedes, cetăţeanul român Radu N., în vârstă de 28 ani.
Pe timpul controlului de frontieră, câinele de serviciu Ofa, specializat în detectarea tutunului, a simţit prezenţa mirosului specific semnalând acest fapt poliţistului de frontieră.
Astfel, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în anvelopele autoturismului, 27.000 de ţigarete marca Plugarul cu timbru de acciză de R. Moldova.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 16.200 lei, în vederea confiscării, iar cetăţeanul român a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Grup infracţional specializat în contrabanda cu produse accizabile, destructurat la Galaţi

La data de 21.06.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră …

Facturi comerciale falsificate, depistate în P.T.F. Sculeni

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni- I.T.P.F. Iaşi împreună cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *