marți , 19 februarie 2019, 10:59
Home / Local / Arestați preventiv pentru furt

Arestați preventiv pentru furt

arest_preventiv
Trei tineri din orașul Murgeni, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt din societăți comerciale au fost identificați de polițiști. Față de aceștia a fost dispusă măsura arestului preventiv.
Polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a trei persoane – A. Emilian, de 29 ani, A. Florin, de 20 ani și M. Cosmin, de 20 ani, domiciliați în orașul Murgeni, bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt.
Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în perioada decembrie 2015- martie 2016, cei trei tineri au sustras bunuri ( produse alimentare, cosmetice, plase de sârmă) din incinta a trei societăți comerciale din orașul Murgeni. Prejudiciul creat prin comiterea faptelor este de aproximativ 6.000 de lei.
Pentru probarea activității infracționale a celor trei tineri, polițiști din cadrul Poliției orașului Murgeni, Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui au efectuat patru percheziții domiciliare pe raza orașului Murgeni. Au fost descoperite mai multe bunuri provenite din comiterea infracțiunilor de furt, care au fost restituite părților vătămate.
A. Emilian, A. Florin și M. Cosmin au fost reținuți pentru 24 ore, iar ulterior au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă.
Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad și a dispus față de cei trei tineri măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *