sâmbătă , 19 septembrie 2020, 20:28
Home / Local / Actualitate / Fantasia a stins lumina de „Ora Pământului”

Fantasia a stins lumina de „Ora Pământului”

DSC_1764
Fantasia s-a alăturat Programului Naţional „Cantus Mundi”, pentru a marca „Ora Pământului”, susţinută de World Wide Fund for Nature. La Vaslui, în faţa Primăriei, sâmbătă, de la ora 20:30, copiii de la Fantasia au cântat împreună timp de o oră, dăruind naturii din energia lor.
Anul acesta, sloganul evenimentului a fost “Dăruieşte naturii din energia ta!”. Astfel, timp de o oră, între 20:30 şi 21:30, corala vasluiană, alături de toţi cei implicaţi în cea mai importantă mişcare corală pentru copii din România, au stins lumina, pentru a se alătura celor asemeni lor, din 7.000 de oraşe ale lumii. De asemenea, a fost organizat un flash-mob de promovare a cântului coral.
Iniţiat în anul 2011 de către dirijorul Ion Marin, pe baza voluntariatului membrilor Corului Madrigal, Programul Naţional „Cantus Mundi” a fost instituţionalizat prin hotărâre de Guvern, devenind o direcţie a Corului naţional de cameră „Madrigal-Marin Constantin”, instituţie aflată în subordinea Ministerului Culturii.
DSC_1769

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *