vineri , 25 septembrie 2020, 01:28
Home / Local / Învăţămant / Elevi intoxicaţi cu fum la şcoală Văleni

Elevi intoxicaţi cu fum la şcoală Văleni

DSC_0016
Şapte eleve de la Şcoala Văleni au ajuns la Urgenţe, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon la cursuri. Fetele, eleve în aceeaşi clasă, au prezentat stări de vomă, dureri de cap şi ameţeli. Acestea au fost preluate imediat de către directorul Emil Soare şi transportate cu maşina personal la cabinetul medicului de familie din localitate, unde au primit primele îngrijiri.
“Înainte de ultima oră, femeia de serviciu a încercat să cureţe soba din clasă, însă de la jarul aprins s-a făcut un pic de fum, iar câteva fete mai sensibile au început să aibă ameţeli şi stări de vomă. Ne-am panicat un pic. Iniţial, am crezut că li s-a făcut rău de la laptele pe care îl primesc la şcoală, că tot e isterie în ţară. Însă, fumul degajat în sala de clasă a fost problema. Le-am adus la cabinet, iar acum sunt în afara oricărui pericol”, a spus directorul Soare.
Totuşi, elevele au fost preluate de către ambulanţieri şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţe, pentru investigaţii mai amănunţite. La unitatea spitalicească a ajuns şi primarul interimar, Radu Beligan, pentru a prelua copiii, în caz că nu necesită spitalizare.
DSC_0008

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un vasluian, pericol public pe drumurile județului! A fost prins la volan beat criță, fără a deține permis și conducând o mașină neînmatriculată!

Poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reţinut un bărbat din comuna Gârceni, județul Vaslui, …

Un bărbat din Dumești a fost reținut de polițiști, după ce l-a atacat pe un romașcan cu briceagul

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut un bărbat din comuna Dumești, județul Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *