duminică , 23 septembrie 2018, 14:33
Home / Local / Actualitate / Accident rutier din cauza bauturii, la Bârlad

Accident rutier din cauza bauturii, la Bârlad

c380x242_politia_rutiera
O persoană a fost rănită în urma producerii unui accident de circulație în municipiul Bârlad. Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.
Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetări la locul producerii unui accident de circulație, în urma căruia o persoană a suferit vătămări corporale. Accidentul s-a produs în noaptea de 16/17.03.2016, pe strada Republicii din municipiul Bârlad.
L. Florin, în vârstă de 37 ani, din municipiul Giurgiu a condus un autovehicul pe strada Republicii, având direcția de deplasare Bârlad – Vaslui. La un moment dat a accidentat un bărbat, în vârstă de 55 ani, domiciliat în comuna Motca, județul Iași. Acesta este angajat al unei societăți comerciale, iar la momentul producerii accidentului efectua lucrări pe partea carosabilă. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că bărbatul era echipat în mod corespunzător, iar lucrarea era semnalizată prin indicatoare rutiere. Victima a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Documente de identitate false descoperite ascunse într-un autoturism, sub preș

În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa echipa comună de control a descoperit sub preșul …

Viacons Rutier Huși a impresionat la Congresul drumarilor

Viacons Rutier Huși a participat alături de alte 100 de firme de construcții din toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *