marți , 19 februarie 2019, 09:09
Home / Local / Actualitate / Accident rutier din cauza bauturii, la Bârlad

Accident rutier din cauza bauturii, la Bârlad

c380x242_politia_rutiera
O persoană a fost rănită în urma producerii unui accident de circulație în municipiul Bârlad. Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.
Polițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetări la locul producerii unui accident de circulație, în urma căruia o persoană a suferit vătămări corporale. Accidentul s-a produs în noaptea de 16/17.03.2016, pe strada Republicii din municipiul Bârlad.
L. Florin, în vârstă de 37 ani, din municipiul Giurgiu a condus un autovehicul pe strada Republicii, având direcția de deplasare Bârlad – Vaslui. La un moment dat a accidentat un bărbat, în vârstă de 55 ani, domiciliat în comuna Motca, județul Iași. Acesta este angajat al unei societăți comerciale, iar la momentul producerii accidentului efectua lucrări pe partea carosabilă. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că bărbatul era echipat în mod corespunzător, iar lucrarea era semnalizată prin indicatoare rutiere. Victima a fost transportată la Spitalul municipal de Urgență Bârlad pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii au testat conducătorul auto cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Un bărbat a murit într-un accident de muncă la fabrica de rulmenți

PERSOANA CAZUTA INTR-UN CANAL LA SC RULMENTI SA BARLAD. VICTIMA, UN BARBAT IN VARSTA DE …

Puține avize și autorizații de securitate la incendiu

Doar 60 de avize și autorizații de securitate la incendiu au fost emise la nivel …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *