miercuri , 23 ianuarie 2019, 00:44
Home / Sport / Premii pentru Sulsa Vaslui

Premii pentru Sulsa Vaslui

sulsa vaslui
Clubul “Sulsa” Vaslui a obţinut rezultate notabile la Campionatul Naţional de taekwon-do la juniori şi seniori. Elevii antrenorului Marius Ionicescu au “strâns” 11 medalii, din care patru de aur, trei de argint şi patru de bronz. Performerul competiţiei a fost juniorul Alexandru Filip, care a devenit campion naţional la tull şi luptă, individual, contribuind decisiv şi la medalia de aur pe echipe în proba de tull. Alexandru Filip mai are încă o medalie de argint la spargeri forţă, individual. Aceste rezultate i-au adus titlul de cel mai bun junior al campionatului, iar Sulsa s-a situat pe locul trei în clasamentul general la juniori.
Tot la juniori, clubul vasluian mai are două medalii de argint la luptă, prin Cătălin Adochiei şi Ştefan Tăbăcaru, plus o medalie de bronz, la aceeaşi probă, prin Valentin Cherciu.
La seniori, Ciprian Mihăilă şi Andrei Măcărescu au obţinut bronzul la luptă individual, iar Ştefan Toma este campion naţional la tull. Echipa de seniori a urcat pe treapta a treia a podiumului la tehnici speciale.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Egal în primul amical al iernii

CSM Vaslui a remizat în primul amical al iernii, cu CSM Bacău, scor 37-37. S-au …

CSM Bacău, parteneră de pregătire pentru CSM Vaslui

CSM Vaslui va susține cinci partide de verificare, toate cu reprezentanta Ligii Naționale, CSM Bacău. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *