marți , 19 februarie 2019, 08:45
Home / Sport / Potaissa Turda-HC Vaslui, astăzi, ora 17

Potaissa Turda-HC Vaslui, astăzi, ora 17

hc vaslui3
Meciul dintre Potaissa Turda şi HC Vaslui rămâne unul cu miză. Gazdele vor să-şi ia revanşa, iar o eventuală victorie i-ar menţine în lupta pentru primele patru locuri de play-off.
“Pentru noi, matematic mai există şanse la locul patru, chiar dacă au mai scăzut după înfrângerea de la Odorhei. Dacă e să nu fie locul patru, ne batem pentru locul cinci. Primul pas e meciul cu Vaslui pe care îl abordăm foarte serios, vrem să ne luăm revanşa pentru înfrângerea din meciul tur. Sperăm să câştigăm, să ne refacem moralul şi să mergem la Bucureşti să obţinem ceea ce nu am reuşit la Odorhei”, a spus Flaviu Sâsâeac, preşedintele Potaissei Turda.
Oficialul tudernilor recunoaşte că adversara din această după amiază este una redutabilă, care poate încurca orice echipă: “HC Vaslui este o echipă rapidă, foarte bine pregătită fizic şi mobilizaţi psihic de către antrenorul lor, Sandu Iacob. Sunt sigur că alături de suporteri vom porni cu un avantaj în faţa celor de la Vaslui”.
De cealaltă parte, vasluienii promit că vor da o replică dârză gazdelor, dorind să încheie sezonul regulat cu cât mai multe puncte.
“Mergem la Turda să câştigăm. Avem un moral bun după succesul cu Focşani. Vrem să legăm această victorie, chiar dacă nu ne mai gândim la play-off. La final, vom vedea ce va fi. Dorinţa noastră e să terminăm pe primul loc în play-out”, a conchis Didi Hrimiuc.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Școala ”Mihail Sadoveanu” Vaslui, regina handbalului feminin

Școala ”Mihail Sadoveaanu” Vaslui a câștigat etapa municipală a Olimpiadei Gimnaziilor la handbal fete și …

CSM Vaslui, victorioasă la Suceava

CSM Vaslui s-a impus fără probleme la Suceava, câștigând la o diferență de 12 goluri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *