marți , 18 septembrie 2018, 23:38
Home / Naţional / Actualitate / Pistol cu bile nedeclarat, descoperit în P.T.F. Oancea

Pistol cu bile nedeclarat, descoperit în P.T.F. Oancea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat un cetăţean român care deţinea un pistol cu bile marca „Rohm RG88”, în cotiera autoturismului, pe care nu l-a declarat la controlul de frontieră.
În data de 09 martie a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, conducând un autoturism marca Hyundai, cetăţeanul român F. B., în vârstă de 56 ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.
Cu ocazia controlului de frontieră efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, în cotiera autoturismului, un pistol cu bile marca „Rohm RG88”, calibru 10x22T mm, un încărcător, şase cartuşe cu bile de cauciuc şi un permis de armă eliberat de I.P.J. Galaţi, pe care cel în cauză nu le-a declarat autorităţilor de frontieră.
Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pistolul în valoare 730 lei şi celelalte accesorii fiind ridicate în vederea continuarii cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Peste 7.600 de pachete cu ţigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră

In ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de …

Tânăr fără permis de conducere depistat în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *