duminică , 20 septembrie 2020, 09:20
Home / Local / Actualitate / Autovehicul marca Mercedes, căutat în Italia, depistat la P.T.F. Albiţa

Autovehicul marca Mercedes, căutat în Italia, depistat la P.T.F. Albiţa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa au depistat la controlul de frontieră un autovehicul marca Mercedes căutat pentru confiscare de autorităţile italiene.
În ziua de 8 martie a.c., în jurul orei 06.30, la P.T.F. Albiţa/ judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român Mihail D., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţul Bacău, transportând pe o platformă un autovehicul marca Mercedes, înmatriculat în Italia.
Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autovehicului Mercedes lucrătorii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că mijlocul de transport în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de Italia.
Cu privire la aspectele constatate, Mihail D. a declarat că are doar calitatea de transportator al respectivului autovehicul şi că nu are cunoştinţă despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 15.000 lei, a fost reţinut la sediul S.T.P.F. Vaslui în vederea continuării cercetărilor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

S-a consumat prima seară de la Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

Spectacolele de teatru în aer liber au prins și la publicul vasluian. Sute de iubitori …

A început jubileul Festivalului Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui

Astăzi a debutat ediția a 26-a a Festivalului Umorului ”Constantin Tănase”.Organizatorii, Consiliul Județean, Primăria Vaslui, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *