luni , 21 ianuarie 2019, 05:09
Home / Sport / HC Vaslui-CSM Focşani 30-15: Victorie categorică

HC Vaslui-CSM Focşani 30-15: Victorie categorică

HC Vaslui a învins, sâmbătă seara pe teren propriu, CSM 2007 Focşani, cu scorul de 30 – 15. Antrenorul vasluienilor, Sandu Iacob a recunoscut că victoria a fost una uşoară, în faţa unui adversar mult mai slab cotat.
“Practic, am avut două victorii într-un singur meci, fiindcă pe lângă victoria de pe tabelă, în ciuda faptului că nu ne-am calificat în play-off, am avut parte de un public minunat. Victoria e mulţumirea pentru cei care au venit la sală. Diferenţa de valoare e evidentă, atitudinea a fost foarte bună, totul a funcţionat aşa cum trebuie să funcţioneze”, a declarat Sandu Iacob.
Având în vedere că se apropie ziua de 8 Martie, tehnicianul le-a mulţumit în special doamenlor şi domnişoarelor prezente la Sala Polivalentă din Vaslui.
La rândul său, jucătorul vasluian Mihai Bujor s-a arătat încântat de publicul prezent în număr mare la meci.Acesta a afirmat, totodată, că după ratarea calificării în paly-off, echipa şi-a stabilit ca obiectiv clasarea pe primul loc play-out.
“A fost o victorie de moral, chiar dacă e cu o echipă mai slab cotată. Ne dă încerdere că putem face lucruri bune, spre foarte bune. Vom fi în continuare la fel de serioşi la antrenament şi muncitori. Mă bucur că lumea a venit la sală, publicul fiind neaşteptat de numeros pentru o zi de sâmbătă seara. Am arătat ca o echipă şi am reuşit să-i mulţumim pe suporteri cu evoluţia. E plăcut să te susţină lumea, să te aprecieze, şi noi să-i răsplătim prin evoluţie”, a spus Mihai Bujor.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Antrenamente la pielea goală

Handbaliștii de la CSM Vaslui se pregătesc pentru cea de-a doua parte de campionat la …

Fotbaliștii reprezentativi ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”

Cei mai importanți fotbaliști ai Vasluiului participă la campania ”Fotbal din suflet pentru copii”, inițiată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *