sâmbătă , 15 decembrie 2018, 10:34
Home / Fără categorie / Concurs din creaţia lui Creangă

Concurs din creaţia lui Creangă

concurs_martie_scoala3 (5)
Şcoala “Constantin Parfene” a fost gazda şi organizatoarea celei de a noua ediţii a Concursului naţional de creaţie literară şi plastică, intitulat “Ion Creangă-cel mai frumos mărţişor al românilor”. Evenimentul s-a bucurat de o largă participare. Numai din judeţul Vaslui au concurat peste 450 de preşcolari, elevi şi profesori. Alţi 160 de elevi şi cadre didactice din alte judeţe ale ţării au ales participarea indirectă.
Cei mai mulţi participanţi au ales secţiunea de creaţie plastică, la care au avut de ilustrat o scenă din poveştile lui Creangă, un colaj sau o felicitare inspirată de personalitatea marelui povestitor. Nu au fost neglijate secţiunea de creaţie literară în limbile română şi engleză.
“Este o ediţie reuşită, graţie efortului colegilor mei care au organizat concursul în cele mai mici detalii. Toţi participanţii, elevi şi cadre didactice, au fost încântaţi de ceea ce le-am oferit şi mai ales de posibilitatea de a-şi pune în valoare talentul, fie că a fost vorba de creaţie plastică sau de creaţie literară”, a declarat învăţătoarea Nastica Olaru, organizatoare.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Video – Expo-Zoo Agroind Moldova

”Vieți dedicate eternității”

Profesorul Dumitru Apostolache se dovedește a fi neobosit pe tărâmul creativității. Cunoscutul dascăl vasluian, aflat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *