luni , 17 decembrie 2018, 12:27
Home / Local / Actualitate / Ţigări nedeclarate depistate la frontieră

Ţigări nedeclarate depistate la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Sculeni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit aproximativ 6.300 ţigarete de provenienţă R. Moldova, pe care doi cetăţeni români au încercat să le introducă ilegal în ţară ascunse în două geanţi de voiaj cu fund dublu.
În data de 03 martie a.c., în jurul orei 19.00, la P.T.F. Sculeni – I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţenii români Ioan G., în vârstă de 46 de ani, şi Mihăiţă S., în vârstă de 23 de ani, fiecare conducând câte un autoturism înmatriculat în România.
În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra celor două autoturisme, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse în două geanţi de voiaj, cu fund dublu, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 6.280 ţigarete, diferite mărci, cu timbru de acciză R.Moldova.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigărilor în valoare de 2.845 lei şi sancţionarea contravenţională a persoanelor cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

La un pas de tragedie

O mama și doi copii, din localitatea 7 Case, comuna Costești, au fost la un …

Maratonul tradițiilor la Festivalul ”Datina”

Peste o mie de copii au participat la ediția din acest an a Festivalului interjudețean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *