vineri , 25 septembrie 2020, 03:02
Home / Sport / Misiune dificilă cu CSM Focşani, sâmbătă, de la ora 18

Misiune dificilă cu CSM Focşani, sâmbătă, de la ora 18

hc vaslui
HC Vaslui şi-a luat gândul de la play-off, iar misiunea echipei vasluiene în play-out este una dificilă, ţinând cont că toate echipele sunt echilibrate din punct de vedere valoric, astfel că lupta pentru cele două locuri, care îţi asigură prezenţa în noul sezon al Ligii Naţionale va fi destul de acerbă. Vasluienii au trei meciuri din patru de “foc”, considerate adevărate finale pentru play-out. Handbaliştii pregătiţi de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte trebuie să câştige toate cele trei jocuri, pentru a pleca în play-out cu un plus de 19 puncte. În prezent, vasluienii au doar zece puncte în clasamentul play-out-ului.
Prima finală este programată sâmbătă seara, iar jucătorii speră ca şi la acest meci publicul să fie alături de ei, pentru a face încă un pas spre menţinerea în prima ligă.
Este ştiut faptul că în play-out merg echipele clasate la finalul sezonului regulat pe locurile 9-14. După consumarea celor zece etape, ocupantele locurilor 13-14 retrogradează direct în divizia A, iar cele de pe locurile 11-12 merg la baraj cu echipele clasate pe locurile 2 şi 3 din liga a doua.

Despre Ciprian Enache

Vezi şi

Șase cluburi sportive primesc finanțări nerambursabile de la CJ Vaslui

Șase entități sportive primesc în acest an finanțări nerambursabile de la Consiliul Județean (CJ) Vaslui. …

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au câștigat Terraqua Open Bistrița la tenis de câmp

Vasluienii Radu Bumbu și Andrei Cumpănă au fost în prim plan la turneul de tenis …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *