duminică , 27 septembrie 2020, 02:17
Home / Local / Actualitate / Centru de meditaţii la Vaslui

Centru de meditaţii la Vaslui

Vasluianul Gabriel Vrînceanu a deschis un centru de meditaţii pentru elevii care au nevoie de pregătire suplimentară pentru Evaluare Naţională, Bacalaureat sau admitere la Academia de Poliţie.

Un profesor din municipiul Vaslui a deschis primul centru de meditaţii pentru copiii care vor să-şi suplimenteze cunoştinţele dobândite la şcoală. Centrul este funcţional în incinta Liceului “Mihail Kogălniceanu” şi are încheiate contracte de colaborae cu profesori renumiţi din Vaslui la limba română, engleză, matematică, logică, informatică, istorie şi geografie.
Părinţii vor primi chitanţa pentru fiecare leu pe care îl vor plăti. Preţul pentru o şedinţă de o oră şi jumătate este de 25 de lei, elevii beneficiind de câte două şedinţe săptămânal.

Elevii interesaţi pot să facă şi abonament, şedinţele desfăşurându-se în grupe de maximum zece elevi.
Pentru copiii cu probleme financiare, care prezintă adeverinţă de la secretariatul şcolii, care să ateste acest aspect, se oferă săptămânal o oră de meditaţie gratuită.

Programul centrului de meditaţie este de luni până vineri, între orele 14 şi 18, iar relaţii suplimentare se pot obţine la telefonul 0771.604.365.

Vezi şi

Mașină făcută scrum în apropiere de sediul Primăriei Vaslui

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă …

Primarul care a schimbat fața comunei Lipovăț

Primarul PSD al comunei Lipovăț, Valerian Hriscu, este pregătit pentru testul electoral de duminică. Știe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *