miercuri , 24 iulie 2019, 02:36
Home / Local / Vasile Pavăl, candidat PSD la primăria Vaslui

Vasile Pavăl, candidat PSD la primăria Vaslui

Biroul Permanent Naţional al PSD a aprobat, marţi, alte nouă candidaturi pentru oraşe reşedinţă de judeţ, care urmează să fie validate în Comitetul Executiv Naţional (CExN) al partidului, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am discutat despre candidaturi. Azi am mai aprobat în BPN şi o să supunem validării CExN câteva candidaturi pentru nouă municipii reşedinţă de judeţ. La Timişoara – Florin Bîrsăşteanu, la Târgovişte – Cristian Stan, la Giurgiu – Barbu Nicolae, la Alexandria – Victor Drăguşin. În regiunea de nord-est, la Botoşani – Ovidiu Portariuc, la Vaslui – Vasile Pavăl, la Piatra Neamţ – Liviu Harbuz, la Iaşi – Mihai Chirică, la Bacău – Cosmin Necula”, a declarat Dragnea.
Tototdată, el a precizat că Gabriela Firea ”rămâne în continuare o opţiune foarte serioasă, prima opţiune” pentru Primăria Capitalei.
„Atunci când anunţăm un candidat, vrem şi sperăm să rămână până la capăt şi să şi devină primar, nu vrem să ne jucăm, să aruncăm un candidat care să se retragă”, a precizat Dragnea. 

Vezi şi

Mai sunt locuri disponibile la LPS Vaslui!

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui anunță că mai are libere 9 locuri pentru clasa …

Autoturism furat din Marea Britanie, depistat la controlul de frontieră

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *