vineri , 13 decembrie 2019, 10:11
Home / Local / Vasile Pavăl, candidat PSD la primăria Vaslui

Vasile Pavăl, candidat PSD la primăria Vaslui

Biroul Permanent Naţional al PSD a aprobat, marţi, alte nouă candidaturi pentru oraşe reşedinţă de judeţ, care urmează să fie validate în Comitetul Executiv Naţional (CExN) al partidului, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am discutat despre candidaturi. Azi am mai aprobat în BPN şi o să supunem validării CExN câteva candidaturi pentru nouă municipii reşedinţă de judeţ. La Timişoara – Florin Bîrsăşteanu, la Târgovişte – Cristian Stan, la Giurgiu – Barbu Nicolae, la Alexandria – Victor Drăguşin. În regiunea de nord-est, la Botoşani – Ovidiu Portariuc, la Vaslui – Vasile Pavăl, la Piatra Neamţ – Liviu Harbuz, la Iaşi – Mihai Chirică, la Bacău – Cosmin Necula”, a declarat Dragnea.
Tototdată, el a precizat că Gabriela Firea ”rămâne în continuare o opţiune foarte serioasă, prima opţiune” pentru Primăria Capitalei.
„Atunci când anunţăm un candidat, vrem şi sperăm să rămână până la capăt şi să şi devină primar, nu vrem să ne jucăm, să aruncăm un candidat care să se retragă”, a precizat Dragnea. 

Vezi şi

CSM Vaslui-Dinamo 33-36 (17-20): Onorabili!

CSM Vaslui a început returul sezonului regular cu o înfrângere în fața liderului și campioanei …

Tânăr din Băcești reținut de polițiști, după ce și-a bătut tatăl și concubina cu toporul!

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Negrești  au fost sesizați, prin  apel 112, cu privire la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *