vineri , 21 februarie 2020, 19:53
Home / Local / Actualitate / Meditaţii gratuite la „Procopiu”

Meditaţii gratuite la „Procopiu”

Liceul Stefan Procopiu

Elevii de clasa a XII-a de la Liceul „Ştefan Procopiu” sunt aşteptaţi la meditaţii, care sunt oferite gratuit de către profesorii instituţiei liceale, după cursuri.

Elevii Liceului „Ştefan Procopiu” Vaslui beneficiază de meditaţii gratuite pentru bacalaureat. Acestea sunt organizate în spaţiile unităţii liceale şi au loc parohiilor săptămânal cu ajutorul profesorilor, care se ocupă de pregătirea suplimentară pe bază de voluntariat.

„Am ţinut să oferim meditaţii gratuite tuturor elevilor care vor să se pregătească suplimentar, mai ales că majoritatea nu îşi permit meditaţii individuale. Avem programate pregătiri pentru toate obiectele de la bac. Avem afişat tabelul cu zilele şi orele când se efectuează pregătirea”, a spus Aurel Dumitru, directorul Liceului „Ştefan Procopiu”.
Acesta a mai precizat că la începutul semestrului II vor fi organizate şi simulări la toate disciplinele de bac, astfel încât elevii să fie familiarizaţi cu atmosfera de examen, dar să şi vadă la ce nivel se regăsesc cu pregătirile pentru acest examen.

Vezi şi

Un apartament din Vaslui a luat foc!

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă …

Cinci tineri, care au agresat un alt tânăr, reținuți de polițiști

Cinci bărbați, cu vârste între 17 și 23 de ani, din localitățile Deleni și Muntenii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *