duminică , 24 februarie 2019, 04:47
Home / Local / Angajări la Spitalul Judeţean

Angajări la Spitalul Judeţean

Zilele acestea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui sunt în plină desfăşurare concursurile pentru mai multe posturi vacante şi temporar vacante.

Daniela Clătinici, preşedintele SANITAS Vaslui, membră în comisiile de examinare, ne-a declarat că a remarcat în ultimul timp o mai bună pregătire teoretică a candidaţilor: „Faţă de concursurile anterioare, am remarcat cu bucurie faptul că majoritatea candidaţilor sunt din ce în ce mai bine pregătiţi. Sunt persoane care au mai participat, probabil, la astfel de concursuri şi care au început să se familiarizeze cu cerinţele posturilor la care aspiră. Dacă înainte aveam teze foarte slabe, de data aceasta nu ne-am mai confruntat cu asemenea situaţii. Ne bucurăm pentru faptul că participanţii la concursuri au înţeles că trebuie să se pregătească serios pentru posturile pe care doresc să le obţină în spitalul vasluian. În fond, o bună pregătire a angajaţilor reprezintă garanţia unor servicii de calitate oferite pacienţilor”.

În prezent, 55 de persoane se pot angaja la cea mai mare unitate sanitară din judeţ, după ce la început de an au fost scoase la concurs tot atâtea posturi de asistent medical, registrator, brancardier, infirmieră, îngrijitoare, fochist, bucătar, zidar, electrician, instalator de încălzire, economist debutant.

Vezi şi

Interes crescut pentru Trofeul ”Deliciosul de Vaslui” la șah

De astăzi, la Silver Mall se dă startul celei de-a patra ediții a trofeului ”Deliciosul …

Prefectul a activat Centrul Local de combatere a bolilor

Prefectul Eduard-Andrei POPICA a activat Centrul Local de combatere a bolilor (CLCB), după ce au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *